Få en enklare vardag med läxhjälp och barnpassning

FOTO: My Academy
Publicerad 15:21, 08 september 2021

Ibland är det svårt att pussla ihop vardagen fylld med jobb, upphämtningar från förskolor och läxor. 

Men det finns hjälp att få Läxhjälp med My Academy  eller nanny för barnpassning med Hey Kiddo.

Fördelar med läxhjälp

Kvalitativ studiehjälp
Som förälder kan det vara svårt att komma ihåg allt man lärde sig i skolan och kan därför ha svårt att hjälpa sina barn med läxorna när de blir äldre. Dessutom kan det vara svårt att hitta tid till att sätta sig in i barnens studier tillräckligt för att kunna ge bästa möjliga hjälp. Genom att använda sig av en studiecoach kan barnen enkelt få kvalitativ hjälp samtidigt som du kan fokusera på andra vardagliga måsten. 

Individualiserad efter elevens behov
Vi på My Academy betonar vikten av att hjälpa alla elever utifrån deras specifika och individuella behov. En personlig studiecoach identifierar elevens specifika sätt att lära sig på för att coachningen ska bli så effektiv som möjligt. Det gör lärandet snabbare, roligare och motiverande. Vi hjälper främst elever på högstadiet och gymnasiet, har man yngre barn så kan man få läxhjälp av vårt syskonföretag Studybuddy.

Studievana och studieteknik
Mycket bra lärs ut i skolan, men hur man ska lägga upp sina studier och på vilket sätt man ska plugga på, tas upp i alldeles för liten utsträckning. Våra läxhjälpare är själva studerande på något av Sveriges ledande universitet. Därmed har de goda kunskaper om studievana och studieteknik, vilket de gladeligen delar med sig av. 

Fördelar med barnpassningen

Flexibel hjälp 
Vardagen kan också underlättas med hjälp av barnpassning. Genom våra utbildade nannies kan man på ett smidigt sätt få hjälp med allt ifrån hämtning från förskola eller eftermiddagsaktiviteter till en mysig lässtund med barnet. Vi har flexibilitet i vårt DNA och erbjuder en skräddarsydd plan som passar just era behov. Allt för att ni ska kunna pussla ihop vardagen så stressfritt som möjligt. På så sätt blir också er tid tillsammans mer kvalitativ. Du som förälder väljer förstås själv om ni vill ha sproadisk eller regelbunden hjälp.

Aktivering och stimulering
Hey Kiddo Nanny jobbar hårt med att tidigt identifiera alla barns unika personlighet för att sedan kunna utforma aktiviteter som är både roliga och utmanande för individen. Det kan vara allt från läsning till matte eller genom mer fysiska eller kreativa sysselsättningar. Vi strävar efter att göra alla träffar så stimulerande och lekfulla som möjligt. Att träffa våra barnvakter ska vara något man ser fram emot.


 
Testa NVP Plus - 1 krona om dagen i 3 månader

Testa NVP Plus - 1 krona om dagen i 3 månader

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x