Värmdö IF nära ny serieseger

Sport Publicerad 13:59, 19 september 2022

• Tre mål av Ruben Wikman i toppmöte

Unga nya Värmdö IF är på väg att vinna ytterligare en serie. Förra året vann laget division 5 och nu leder laget division 4 mellersta med fyra poäng, med två matcher kvar.

I helgen blev det 4–1 i toppmötet med Älvsjö AIK, det efter att Älvsjö missat en straff redan i första minuten och Ruben Wiman hittat rätt för Värmdö tre gånger.

Värmdö kan vinna serien på måndag då laget möter Marieberg borta (eller om tvåan Ängby tappar poäng på lördag).

I samma serie ser Fisksätra IF ut att hamna i mitten efter en stark höst medan Järla IF ännu krigar för att hänga kvar. Laget nådde 1–1 mot Solna i senaste omgången och är tre poäng från nedflyttning.

I division 5 ligger Sickla IF ännu tvåa med tre matcher kvar att spela. En helt avgörande match om andraplatsen (som oftast leder till uppflyttning) spelas borta mot trean Bosna i helgen.

I herrarnas division 6 har Ingarö IF kopplat segergreppet efter en ny seger i helgen. Men både Östberga och Gustavsbergs IF har ännu chans att gå upp.

I damernas division 2-fotboll vann både Värmdö IF och Älta IF i helgen. 6–3 borta mot Mälarhöjden räckte dock inte för Värmdö eftersom Älta vann med 4–0 mot Dalhem. Lagen ligger femma och sexa i tabellen .


 
Testa NVP Plus - 60 kr för 60 dagar

Testa NVP Plus - 60 kr för 60 dagar

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x