Fisksätra förlorade första derbyt

FOTO: JESSICA JANSON
Sport Publicerad 13:45, 16 augusti 2021

• Sju mål av Alex Fischer i Boo FF på tre matcher • Ingarö slog Järla i första damderbyt

Boo FF, som kvalade till trean i höstas, har startat den avkortade division fyra på bästa sätt med tre raka segrar. I helgen blev det 3–0 i första derbyt mot nykomlingen Fisksätra IF, samtliga tre mål gjordes av Alex Fischer som tidigare gjort två mål vardera i segermatcherna mot Gimonäs (6–1) och Marieberg (5–2).

Fisksätra, som aldrig tidigare spelat så högt som i fyran tidigare, tog sin första historiska poäng i premiären mot Värtan (1–1). Första målskytt var Joakim Cherkani som kvitterade på Fisksätra IP.

Älta If har startat med två segrar och en förlust i samma ser, senast blev det seger med 2–1 mot Ängby. Järla har en seger, en oavgjord och en förlust hittills, senast blev det seger med 3–1 mot Värtan.

Serien avgörs som enkelserie, sammanlagt elva matcher.

Damernas division tre inleddes med att Nacka Allstars visade klass och vann med 8–1 i premiären efter tre mål av Johanna Rhodin. I samma serie spelade nykomlingarna Järla och Ingarö derby i premiären. Ingarö vann med 2–1 efter att Ida Schultz Gustafsson och Ida Söderström gjort mål för Ingarö och Thea Andersson Hedman för Järla.


 
Testa NVP Plus - 90 dagar för 90 kronor

Testa NVP Plus - 90 dagar för 90 kronor

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x