Näringsliv Publicerad 10:45, 06 november 2022

• Galafest för företagare på Grand hotel

På torsdag är det stor gala­kväll för företagarna i Nacka och Värmdö då företagargalan arrangeras på Grand hotel i Saltsjöbaden.

Själva tillställningen, där Magnus Hedberg från Lyxfällan är konferencier, toppas av att prisen till Årets företagare i Nacka respektive Värmdö delas ut.
Då Företagarna Nacka Värmdö är en av de större nätverken för företagare i landet, med nästan 700 medlemmar, har galafest­erna i Nacka eller Värmdö blivit ganska stora tillställningar de senaste åren.
– Det är viktigt att samlas, och roligt. Det är en galafest för företagarna och en bra chans för alla företagare att mötas. Det är ett trevligt och festligt företagsevent i fin miljö, förklarar ”galadrottningen” Jennie Sandelin från Företagarnas styrelse.
Under kvällen kommer komikerna, tillika far och son, Jacob och Douglas Öqvist och en dj underhålla.
Vad är skillnaden mellan Företagargalan och Före­tagarträffen som arrangeras i Nacka strand på våren?
– Vi är med och arrangerar båda, men träffen är mer av en mässa och där delas det ut pris till årets företag i Nacka. Galan är mer en gala­fest med middag och dans för företagarna, och där delas det ut pris till årets före­tagare i Nacka respektive Värmdö, svarar Jennie Sandelin.
2021 blev Michael Wallén, Brödernas, Årets företagare i Värmdö och Kenny Mattsson, Kennys Gelato, Årets företagare i Nacka. 
Testa NVP Plus - 1 månad för 1 krona

Testa NVP Plus - 1 månad för 1 krona

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x