Francis och Antell till
adressändrad marknad

Nacka Uppdaterad 15:37 10 maj 2019

Nästa lördag, den 18 maj, får Nobelberges marknad nytt liv på Marcusplatsen i Sickla. Under dagen kommer bland annat Love Antell och Maja Francis stå på scen.

Love Antell, som har en bakgrund som i Florence Valentin och blev känd för hela svenska folket under sin medverkan i Så mycket bättre, och Maja Francis, som bland annat haft en hit med Veronica Maggio-samarbetet ”Space Invades My Mind”, kommer att stå för musikunderhållningen på Nobelberget marknad nästa lördag.

Marknaden, som nu arrangeras för tredje året, höll tidigare till på Nobelberget. När nöjeslokalerna jämnades med marken och området förvandlades till byggarbetsplats, för att ge plats åt bland annat bostäder, var det oklart om marknaden skulle kunna leva vidare. Men på lördag nästa vecka är det dags igen — på Marcusplatsen.
– Vi är så glada över att marknaden kan få leva vidare även efter Bergets slut. Marknaden har varit lite av ett startskott för våren de senaste åren så det känns fint att kunna ta traditionen vidare, fast i ny tappning, säger Thea Mårdbrant, en av arrangörerna bakom Nobelberget marknad, i ett pressmeddelande.

Marknaden, som har fri entré, håller öppet klockan 12-19.