FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Magdalena, Ma...

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Måndag
22 juli 2019

22-åring från Älta sköts
till döds i Segeltorp

Älta 11:18 | 24 oktober 2018

I söndags kväll sköts en 22-årig Nackabo till döds i Segeltorps centrum i Huddinge kommun. Enligt polisen finns det misstankar om att gärningsmannen har tagit fel på person.

– Den man som är skjuten har ingen som helst koppling till kriminella kretsar och därför finns en misstanke om att det är fel man som skjutits. Man har helt enkelt varit ute efter någon annan, säger Fredrik Gårdare som leder utredningen, i ett pressmeddelande från polisen.

Polisen fick in larmet om skottlossningen klockan 22:44 på söndagskvällen. När patrullerna kom till platsen låg mannen skadad utomhus och avled senare.

Enligt polisen sköts 22-åringen när han kom ut från en restaurang i Segeltorps centrum. Gärningsmannen ska ha lämnat platsen på moped eller motorcykel. 

Nu efterlyser polisen tips eller vittnesuppgifter från mordet.
–  Vi behöver fler tips och iakttagelser. Flera personer var på platsen då detta hände men även andra kan veta mer som kan vara av betydelse. Till exempel iakttagelser  längs flyktvägen, då en person lämnade platsen i hast på moped eller motorcykel, har någon sett detta? Det gäller både i området nära brottsplatsen i Segeltorps centrum men också en bit därifrån mot E4:an med mera. Det är viktigt att de hör av sig till oss, säger Fredrik Gårdare.

Enligt Aftonbladet är det en 22-årig Ältabo som skjutits till döds. På tisdagskvällen hölls en minnesstund för den unga mannen utanför familjens hem.