Krönika Publicerad 10:01, 02 november 2022

• NVP:s Hanna Bäckman om snabba kast mellan olika världar

Från dans till Thore Ehrlings orkester på Skansens dansbana 1946 till ett My Little Pony-konvent i England 2022, fullt av ”bronies” — vuxna fans utklädda till färgglada barnprogramshästar. Så tvära kan kasten vara en helt vanlig tisdagseftermiddag när man jobbar på NVP.

Direkt efter att jag och vår fotograf Jenny Frejing hade besökt atombröllopsparet Tor och Ulrika Söderqvist i Gustavsberg, begav vi oss hem till dubbningsskådespelarna, tillika mamma och dotter, Annelie och Lovisa Heed i Hemmesta.

Det må vara en klyscha, men det bästa med det här jobbet är verkligen att man får träffa så många olika människor, konstaterade vi i bilen därifrån medan regnet vräkte ner över Grisslingerakan.

I dag bor det mer än 150 000 personer i Nacka och Värmdö. Tänk vad många potentiella NVP-artiklar om dem, om er, som ännu är oskrivna!

I dag bor det mer än 150 000 personer i Nacka och Värmdö. Tänk vad många potentiella NVP-artiklar om dem, om er, som ännu är oskrivna!

Som tur är har vi en flitig läsekrets, som inte är sen att tipsa om prestationer, evenemang, initiativ och för all del även missförhållanden, klavertramp och orättvisor. Båda ovan nämna artiklar har kommit till tack vare tips som mejlats till oss på red@nvp.se. Vi läser allt som skickas in, men hinner inte alltid svara på alla mejl och kan heller såklart inte skriva om allt som vi får nys om.

Även om inte varenda mejl resulterar i artiklar, så ger de tillsammans en god bild över vad ni läsare vill att NVP ska innehålla. Och det är något vi arbetar utifrån varje dag, i vår nyhetsvärdering och tipsbedömning. På så sätt kan våra skriverier i papperstidningen och på NVP.se intressera och angå så många som möjligt.

Så, tack för att ni hör av er! Fortsätt gärna så!

Hanna Bäckman


 
Testa NVP Plus - 1 månad för 1 krona

Testa NVP Plus - 1 månad för 1 krona

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x