"S ignorerar den riktiga elefanten i rummet"

FOTO: JOHANNA HENRIKSSON OCH SVERIGEDEMOKRATERNA
Debatt Publicerad 10:38, 25 oktober 2021

• "Sveriges extrema invandringspolitik" har byggt upp otrygghet i Fisksätra, skriver Leonid Yurkovskiy, SD, i en debattartikel

Faktumet att Fisksätra numera klassas som ett utsatt område av polisen gick inte att kringgå under Nackas senaste kommunfullmäktige. 

När tryggheten debatterades i samband med ett ärende om fältassistenter valde Socialdemokraterna att, utan något som helst ansvar för sin allt för långlivade regering, angripa det de kallade elefanten i rummet. Med det menades den påhittade bristen av socioekonomiska åtgärder på kommunal nivå.

Faktumet är att samtliga övriga partier, fram tills nyligen, har ignorerat den riktiga elefanten i rummet, nämligen konsekvenserna av Sveriges extrema invandringspolitik. En politik som oavkortat har byggt upp den dysfunktionalitet och otrygghet som i dag präglar Fisksätra och de 20-tal andra utsatta områdena i Stockholms län.

Vi vill vara tydliga med att vår kritik inte riktar sig mot den heterogena gruppen ”invandrare”, utan mot de politiker som har varit oförmögna att se de bedrövande konsekvenserna av en fullständigt ansvarslös invandringspolitik och samtidigt motarbetat de röster som ville stoppa den tragiska utvecklingen.

För att ge tusentals människor från andra länder falska löften om en inkludering i det svenska samhället och sedan tvinga skattebetalarna att stå för verkningslösa integrationsåtgärder, det är direkt omoraliskt och det måste få ett slut.

Den situation som under årtionden har växt fram i hela Sverige, är inget som fler socialsekreterare, fritidsgårdar eller andra politiska plåster kan åtgärda. Vad som krävs är ett återvandringsnetto och en rättspolitik som fokuserar på att fängsla och utvisa de förövare som förstör tillvaron för så många Fisksätrabor, oavsett bakgrund.

Kommunen gör mycket för att öka tryggheten i linje med Sverigedemokraternas politik, men det är uppenbart att de långsiktiga åtgärderna ligger på riksdagens bord.

Leonid Yurkovskiy
Ordförande SD Nacka


 
Testa NVP Plus - 1 krona om dagen i 3 månader

Testa NVP Plus - 1 krona om dagen i 3 månader

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x