FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Gabriel, Rafael

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Söndag
24 mars 2019

Mitt i slutspelet

2017-04-29 15:08

Hej hej hallå!

Jag och Lina Hawia Svensson kickade igång den här morgonen med att ses på gymmet och köra ett ordentligt benpass. Vi fick ju ett rätt rejält uppehåll mellan semifinalerna så vi passar på att trycka på lite extra då i egenträningen. Passet såg ut såhär:

Rörlighet
Skivstångskomplex
Frontböj
Bulgarian split squats
Excentriska tåhävningar
Raka marklyft
Lårcurl
Rygglyft
Pushpress med viktskiva
Utfallssteg

Passet tog ungefär 90 minuter och efteråt hoppade vi in i duschen och gav oss iväg till våra respektive arbeten. Jag skulle på möte med organisationen Fatta som jobbar för att bekämpa och förebygga sexuellt våld. Vi diskuterade jämställdhetsfrågor och framtida samarbeten. Därefter var det ett hemligt möte, sedan ska jag spela in en film till ett program, svara på mail, äta lunch, jobba lite mer med sociala medier och ikväll är det träning. Därefter ska jag jobba lite med min organisation Omtanke Stockholm för hemlösa.

Mina dagar just nu är lite så. Mycket spring och möten och mail. Telefonsamtal, intervjuer och bilder på sociala medier. Det är faktiskt hur kul som helst även om ni säkert förstår att det är mycket att stå i. Det är precis det jag vill göra och jag känner att jag blir en bättre handbollsspelare va mitt samhällsengagemang för jag blir klokare, snällare, mer fokuserad och driven samt när jag får jobba med det jag vill på dagarna så presterar jag bättre på dagarna också. Det här härligt att bara få vara sig själv! Och jag spelar i ett lag där tjejerna välkomnar alla mina idéer och konstiga kläder med öppna armar! Jag är lyckligt lottad att ha så fina vänner i mitt lag! Kärlek till er!

Jag hoppas ni vill komma och heja på oss Skurutjejer i Eriksdalshallen på måndag 8:e maj kl 19.00 i den andra semifinalen mot Sävehof! Vi ska ge dom allt vi har och vi behöver ert stöd!

//Linnéa


Hej! Jag skriver säkert på helt fel sida, men jag hörde ditt sommarprogram och blev så glad! Glad över att det finns modiga, kraftfulla kvinnor som kämpar för alla kvinnors rätt att leva som män och att ha samma rättigheter som män. Att få känna sig trygga och säkra och inte bli undanskuffade och betraktade med ett föraktfullt småleende. Tack för ditt fina och modiga program! Jag och mina döttrar kämpar på din sida.