FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Selma, Fingal

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Torsdag
27 juni 2019

Seriefinal!

2013-02-09 20:35
Imorgon möter vi Sävehof och man kan väl säga att det är seriefinal. I dagsläget ligger Sävehof 5 poäng före oss och eftersom de ska vinna de matcher som är kvar med tanke på deras placering i tabellen kan det bli svårt att ta första platsen. Men, det är kul att kalla det seriefinal och det är väl det egentligen eftersom vi ligger 2a och de 1a. Nog tjatat om detta... Jag gör det krångligare än vad det egentligen är.

Seriefinal alltså. Riktigt skojjigt. I höstas var vi oerhört nära en seger men förlorade snöpligt i slutminutrarna då man verkligen blir påmind om att en handbollsmatch varar i 60 min. Det räcker alltså inte att spela ut sina kort i 55 min så imorgon hoppas vi att vi kan ha kvar ett ess i kavajen när det skall avgöras.

Jag är oerhört laddad inför morgondagen. Vi hade ett bra pass imorse där vi gick igenom den sista taktiska biten så nu ska det sitta! Tåget rullar iväg från Stockholm central 10:14 (för släktingar och vänner som vill vinka adjö) och vi kommer till Göteborg C 13:25 (för press och fans).

Johanna