FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Selma, Fingal

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Torsdag
27 juni 2019

Gästspel

2013-02-07 15:02
Idag är det torsdag och snart helg, men först vi vi beta av ett handbollspass till kvällen. Varför jag skriver idag är för att berätta om ett litet uppdrag som jag och Johanna var på igår. I lördags när vi mötte H43/Lundagård så hade vi en hel drös med maskotar. Dels våra fyra söta tjejer från ett av Skurus flicklag men sen så hade vi även ett stort gäng från Ältas F03/04. Som lite återkoppling till det så var jag och Johanna inbjudna till Ältas F03/04s träning igårkväll ute i Stavsborgsskolan i Älta. Tanken var att vi skulle hålla i träningen och ge lite tips och trix till tjejerna.

Det blev en minst sagt rolig träning men otroligt många duktiga tjejer som var hungriga på att lära sig nya saker. Jag och Johanna fokuserade mycket på grundteknik i passningar och skott och gav tips under träningens gång. Det var väligt kul att få vara med tjejerna igår och jag tror även att de tyckte att det var ett roligt inslag i deras träningsvecka. I slutet av träningen hade vi en liten frågestund där tjejerna frågade om allt ifrån vad vi åt innan träning till hur mycket vi tränade och vad min pojkvän heter. Något som jag tror uppskattades och jag hoppas att vi kunde förmedla lite handbollskunskap men också lite personliga saker från ett långt handbollsliv.

För er som inte vet det så har Älta inte någon egen seniorverksamhet inom handbollen så många av de tjejer som vill satsa vidare och tycker att det är roligt går till Skuru. Därför är det extra kul att fungera som en inspiratör och förebild för dessa unga tjejer!

Emelie

Hej Emelie o Johanna! Vi hade en supernöjd tjej som stolt kom hem med autografer och bilder på er. Det betyder jättemycket för tjejerna när ni kör en träning, de både längtar innan och är glada efter! Häls Annika (Kajsas mamma)

Hej! Vad roligt att höra. Ja vi märkte att det uppskattades och vi kan väl bara säga att vi tyckte att det var minst lika roligt som tjejerna! Det är kul att få till sånt här när tiden finns!