FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Johannes Döpa...

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Måndag
24 juni 2019

Matchdags

2013-02-01 20:17
Nu är det fredag och efter en bra träningsvecka är det en välförtjänst lugn hemmakväll som stundar. Veckan har flytit på bra med bra fokus på träningarna och mot slutet även fokus på morgondagens motståndare. Vi har hemmamatch och dem som gästar oss denna gång är H43/Lundagård från skåne. Gårdagens träning var delvis matchförberedande med fokus på H43:s spel och hur vi ska tackla deras attacker. Vi körde även en del snabbhet kombinerat med styrkelyft vilket ni kan se på bilden!

Imorgon är det som sagt matchdags och jag vet att alla i laget är otroligt taggade för att göra sitt allra yttersta för att plocka två poäng! Det kommer vara många spelsugna spelare på planen och förhoppningsvis kommer vi att bjuda på en bra handbollsmatch i Bollhallen. Avkast är 15.00 och jag hoppas att så många som möjligt kommer och hejar på oss imorgon! Sen bjuder Svenska Spel de 50 första på gratis inträde, bara det!

För er som inte har möjlighet att komma till hallen så kommer vi att websända matchen. Länk: http://www4.idrottonline.se/SkuruIK-Handboll/TV/SkuruIK-H43LundagardLIVE/

Emelie