NVP dubbelt nominerade till tidningspris

De nominerade artiklarna. FOTO: NVP
Nacka/Värmdö Publicerad 09:31, 19 september 2022

• Kan få pris för samhälls- och sportreportage

Det fortsätter att gå bra för NVP på Gratistidningarnas branschorganisations årliga tävling Årets gratistidning. Ifjol tog vi hem huvudpriset — Årets lokala nyhetstidning — och ytterligare tre priser, och även tidigare år har vi vunnit många priser. 

Nu har de första nomineringarna inför årets tävling avslöjats, och NVP fick två av dem.

Vår reporter Anna-Karin Blom och fotograf Jenny Frejing kan vinna pris i kategorin Årets reportage samhälle med artikeln om åttondeklassarna på Värmdö skärgårdsskola som får bada isvak på skoltid, för att vara förberedda om olyckan skulle vara framme.

I kategorin Årets reportage sport & kultur kan en artikel skriven av Jalmar Carlson, med bilder av Johanna Henriksson, ta hem priset. Den har rubriken ”Erik: Vill inte vinna mot en som är trött” och handlar om ”Nackas snällaste och mest entusiastiske pingismästare, autistiske Erik Prusakiewicz”.

Hanna Bäckman
Testa NVP Plus -1 månad för 1 krona

Testa NVP Plus -1 månad för 1 krona

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x