Skärgården Publicerad 15:07, 04 augusti 2022

• ”Ovärderliga initiativ för en hållbar skärgårdsmiljö”

Skärgårdsturnén, med Värmdömusikern Tina Ahlin i spetsen, delar årligen ut Skärgårdspriset till en person, ett företag, en förening eller en organisation som ”gjort en ovärderlig insats för naturmiljön eller kulturmiljön i Storstockholms skärgård”.

Årets mottagare är den ideella föreningen Nämdö green archipelago, för sitt engagemang för en levande skärgård.

Juryn, som bland annat består av Tina Ahlin och hennes make Morgan Ågren, skriver i sin motivering att föreningen har ”samordnat enastående idéer som utvecklats till ovärderliga initiativ för en hållbar skärgårdsmiljö”.

Hanna Bäckman
Testa NVP Plus - 60 dagar för 60 kronor

Testa NVP Plus - 60 dagar för 60 kronor

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x