Mordförsök i Björknäs — man gripen

FOTO: MOSTPHOTOS
Boo Publicerad 08:07, 24 november 2021

• Greps på sjukhus • Ung man svårt skadad • Uppgifter: Skulle stoppa ett bråk

Strax före klockan 21.00 på tisdagskvällen larmades polis till en restaurang i Björknäs där en man hittades svårt skadad. Mannen, som är i 25-årsåldern, hade stickskador och fördes till sjukhus med ambulans.

Enligt uppgift till NVP hade mannen blivit knivskuren när han sprang ut från restaurangen för att stoppa ett pågående bråk utanför.

En förundersökning gällande mordförsök inleddes och polisen sökte efter misstänkta. Flera polispatruller var på platsen.

Senare på kvällen kontaktade personal från ett sjukhus polisen. En skadad man hade sökt vård och omständigheterna gjorde att man kopplade ihop honom med mordförsöket. Den misstänkte mannen, som är i 20-årsåldern, greps och anhölls under natten. Han är skäligen misstänkt för mordförsök.

Hur var den misstänkte mannen skadad? 
– Jag har inte fått någon uppdatering om skadeläget för någon av männen, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Under morgonen har en brottsplatsundersökning gjorts utomhus, enligt polisen ska den tekniska undersökningen fortsätta under dagen.


 
Sommarkampanj på NVP Plus - 90:- för 90 dagar

Sommarkampanj på NVP Plus - 90:- för 90 dagar

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x