Ny dag för NVP — varannan vecka

FOTO: MOSTPHOTOS
Krönika Publicerad 09:59, 12 oktober 2021

• NVP:s chefredaktör Hanna Bäckman om hur Postnords nyordning påverkar tidningen

Ända sedan starten 1989 har Nacka Värmdö Posten (eller Nacka Posten som tidningen hette den allra första tiden) kommit i brevlådan hos alla Nacka- och Värmdöhushåll på tisdagar.

Men nu är det nya tider. Från och med nummer 43, om två veckor, kommer NVP att delas ut växelvis på tisdagar och onsdagar.

I vecka 43 inleder nämligen vår distributör Postnord sin omskrivna varannandagsutdelning i Nacka och Värmdö. Förändringen, som enligt Postnord beror på att det skickas allt färre brev, genomförs successivt runt om i landet i år och nästa år, och under hösten har turen kommit till Stockholmsområdet.

Så, om du inte får din NVP i lådan på tisdagen: Håll ut. Den ska komma på onsdagen istället. Och i veckan därpå kommer den på tisdagen som vanligt. Och så vidare: varannan vecka tisdag, varannan vecka onsdag.

För att krångla till det ytterligare så går det inte att säga att alla Nacka- och Värmdöbor en viss vecka får NVP på tisdag respektive onsdag, utan utdelningsdag varierar beroende på postnummer. Brevbärarna går alltså olika rundor olika dagar.

Det du dock kan vara helt säker på är att vi på NVP oförtrutet fortsätter med det vi är bäst på: Att leverera genomlokala nyheter, i papperstidningen en gång i veckan och på vår sajt NVP.se varje dag.

Om du alltid vill ha tillgång till nyheterna på direkten är det bästa du kan göra att teckna en prenumeration på NVP Plus. Gå in på nvp.se/plus/nu för att ta del av vårt erbjudande om 90 dagars prenumeration för 90 kronor.

Då får du dessutom tillgång till vår e-tidning, alltså papperstidningen i pdf-format. Och den lägger vi ut redan på måndagen, alldeles oavsett nyordningen på Postnord.

Hanna Bäckman

 
Sommarkampanj på NVP Plus - 90:- för 90 dagar

Sommarkampanj på NVP Plus - 90:- för 90 dagar

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x