Krönika Publicerad 13:19, 14 september 2021

• Kostar att göra bra journalistik • Få webbexklusivt material

Här är vi, redaktionen som gör vårt bästa för att förse er Nacka- och Värmdöbor med de största och mest intressanta nyheterna — alltid rakt igenom lokalt. 

Vi gör det i papperstidningen varje vecka, och på vår sajt NVP.se varje dag. 

Vi granskar makten, porträtterar de vanliga kommuninvånarna, rapporterar om nya kommunala beslut och har koll på sporten och kulturen i din hemtrakt. Det är på vår opinionssida som de lokala politikerna för debatten och det är vårt kalendarium som svämmar över av tips på saker att göra i närområdet de närmsta dagarna.

Vi ser det som vårt uppdrag hålla koll på Nacka och Värmdö åt våra läsare och att göra god journalistik som tilltalar många. 

Ett kvitto på att vi lyckas är att vi flera gånger utsetts till Årets gratistidning, senast vid förra årets branschgala. Till årets upplaga av galan är vi nominerade till sex priser, bland annat årets gräv, årets bild och årets lokala nyhetstidning.

Varje tisdag kommer papperstidningen gratis i brevlådan, men visste du att det även går att prenumerera på vår digitala tidning? 

På så sätt får du läsa de senaste nyheterna innan de publiceras i papperstidningen — och ta del av webbexklusivt redaktionellt material. 

Du får även tillgång till vår app och vårt tidningsarkiv. 

Samtidigt stöttar du bra lokaljournalistik och i förlängningen den lokala demokratin.

Bra journalistik kostar pengar att producera, och annonsintäkterna för papperstidningar har minskat drastiskt i hela landet. 

Genom NVP Plus vill vi hitta nya sätt att möjliggöra vår bevakning och granskning av Nacka och Värmdö. 

Vi hoppas att även du vill vara med. Just nu kan du teckna en prenumeration för en krona om dagen i 90 dagar. 

Om du vill stötta oss, gör det här!

  • NVP:s redaktion

 
Sommarkampanj på NVP Plus - 90:- för 90 dagar

Sommarkampanj på NVP Plus - 90:- för 90 dagar

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x