Ny seger för nykomlingen Boo

Sport Publicerad 08:50, 26 juni 2020

• Toppar serien efter 4–1 på hemmaplan

Två matcher, två segrar. Boo FF:s damer, nykomlingar i division 1 har fått en lysande start på den avkortade serien. Efter 3–0 mot IK Tun i premiären blev det 4–1 (3–1) mot Södersnäckorna på Boovallen på torsdagskvällen.

Det unga och snabba Boo FF var bättre i värmen mot rutinerade och starka Södersnäckorna. Mycket tack vare suveränt passningsspel från Josefin Steger och resolut försvarsspel av Sandra Thoman kunde Boo rinna ifrån till 3–1 i paus. Målen gjordes av yttern Lydia Alqass (2) och Klara Bennerstam. 4–1-målet i andra halvlek gjorde Maja Åbonde.

Nästa match för Boo är inte förrän 8 augusti, borta mot Stuvsta.


 
Testa NVP Plus - 90 dagar för 90 kronor

Testa NVP Plus - 90 dagar för 90 kronor

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x