Ingarö först ut bland herrlagen

Jacob Bauer. FOTO: INGARÖ IF
Sport Publicerad 14:32, 17 juni 2020

• "Vi har som målsättning att gå upp"

I kväll startar herrseniorernas fotboll på lokal nivå, efter eatt seniorfotbollen haft coronastopp i två månader. Ingarö IF i division 5 tar emot Vasastan på Ingarö IP:s naturgräs, den första och en av få matcher i trakten som spelas innan det normala sommaruppehållet.

– Den här matchen var flyttad till våren från hösten redan från början innan coronastoppet, det är därför vi tjuvstartar. Båda lagen var sugna, så vi drar igång nu, det ska bli roligt, berättar Ingarös unga tränare Jacob Bauer.

Ingarö IF stasar hårt och målet är att komma i toppen, bland de två-tre främsta,

– Vi har som mål att gå upp, säger Jacob Bauer.


 
Testa NVP Plus - 90 dagar för 90 kronor

Testa NVP Plus - 90 dagar för 90 kronor

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x