Sport Publicerad 10:01, 23 maj 2020

• Hann knappt spela förra året

Ellen Voutilainen är klar för fortsatt spel i Skuru IK Handboll. Ellen är född 2000 och har finska Sjundeå IF som moderklubb, och är finsk landslagsspelare och niometersspelare. Hon har gjort två säsonger i SHE och hade just kommit tillbaka från en långtidsskada när säsongen blåstes av. 

–Det känns bra för mig att fortsätta i Skuru. Det är en miljö jag har möjlighet att utvecklas i och jag känner mig hemma i Stockholm. Jag trivs även bra i gruppen så det är bara roligt att få fortsätta på resan i Skuru, säger Ellen till Skuru IK hemsida.

Ellen Voutilainen kom tillbaka efter sin långtidsskada i slutet av förra säsongen. Då, när slutspelet skulle starta, ställdes resten av säsongen in.

– Personligen har jag hela tiden tänkt under min skadeperiod, sedan februari 2019, att jag skulle vara tillbaka till slutspelet, så det var en besvikelse. Men det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

–Jag tror att vi, om vi får ihop oss som grupp, kan stå upp mot de flesta motståndare nästa år. Sedan kommer vi vara rätt många unga i laget så jag tror att mycket handlar om att vi ska våga och hålla oss skadefria. Att vi är skadefria är även viktigt med tanke på den smala trupp vi kommer ha.

 
NVP Plus — lokala nyheter för bara 12 kr/vecka

NVP Plus — lokala nyheter för bara 12 kr/vecka

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Beställ här
x