Polisens efterlysningsbild gav resultat

Ingarö Publicerad 10:57, 10 januari 2020

• Ingaröskytten identifierad

Jakten på den misstänkte skytten vid den urspårade musikvideoinspelningen på Ingarö ser ut att vara över. Detta efter att polisen fått napp efter att låtit publicera en efterlysningsbild på den misstänkte. 

En 20-årig kvinna skottskadades den 8 december förra året under en musikvideoinspelning med en känd rap-artist i Ramsdalen på Ingarö.  Två personer häktades ganska omgående för grovt vapenbrott och grovt vållande till kroppskada.

Men den som verkligen höll i vapnet har polis och åklagare inte kunnat finna. Tills på fredagen.

Den efterlysningsbild som åklagaren Jonas Bergendal valde att publicera via polisens hemsida på den misstänkta skytten gav resultat. Redan på fredagen hade polisen fått in information som gjorde att skytten kunde identifieras.

– Åklagaren valde den vägen för att få in tips, eller för att få den misstänkte att överlämna sig själv, förklarade polisens presstalesperson Anna Westberg på polisen.

  • Jalmar Carlson

 
Testa NVP Plus - 90 dagar för 90 kronor

Testa NVP Plus - 90 dagar för 90 kronor

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x