Polisen stoppade lastbil med stöldgods

Värmdö Publicerad 10:33, 11 november 2019

• Misstänkt stöld vid Aspvik • Lastbil med stöldgods stoppad på Värmdöleden

Polisen fick tips om en misstänkt stöld vid Aspvik på måndagsmorgonen. Det ledde till att man sedan, med hjälp av flera patruller och polishelikopter, kunde få syn på den misstänkta lastbilen vid Insjön och sedan också stoppa den på Värmdöleden i Nacka.

I lastbilen fann man en hel del gods, som man misstänker är stöldgods, bland annat båtmotorer. Polisen fick tips om en misstänkt stöld då en inringare fick se hur en lastbil lastades med gods, misstänkt stöldgods i form av båtmotorer, i närheten av vattnet vid Aspvik på Värmdö.

En person greps på platsen, och den personen anhölls senare skäligen misstänkt för stöld och häleri.

Larmet om inbrott kom just före klockan 9  på måndagsmorgonen.

  • Jalmar Carlson