Möja vandrarhem — bäst i landet

Vinnare. FOTO: ANETTE ANDERSSON
Näringsliv Publicerad 09:04, 11 november 2019

• Vann silver förra året

STF Möja vandrarhem utsågs igår, söndag, till Sveriges bästa vandrarhem. Det var på Svenska turistföreningens gala Årets kudde 2019 som Möja knep guldmedaljen i kategorin gästernas val (vandrarhem/hotell/pensionat).

I Årets kudde tävlar 250 STF-anslutna vandrarhem, hotell, fjällstationer och fjällstugor i sex katgorier — och Möja vandrarhem har fallit gästerna i smaken även tidigare: Förra årets kom Möja tvåa i den kategori som de i år vann.

Motiveringen

”När gästerna själva får bestämma är det här, i mötet mellan karga, syrerika omgivningar och varm, inbjudande gästfrihet, som verklig magi skapas. Besökarnas omdömen om årets guldmedaljör ringar in hur mäktig natur och vänlig välvilja tillsammans skapar oförglömliga boendeupplevelser: …efter snålblåst i narig ytterskärgård är det som att komma hem och in i värmen. Lisa för själen.”

  • Hanna Bäckman

 
Testa NVP Plus - 60 kronor för 60 dagar

Testa NVP Plus - 60 kronor för 60 dagar

Senaste nytt om Nacka och Värmdö
Sajt, app och e-tidning
Se erbjudandet här
x