Nacka Publicerad 09:49, 20 november 2019

• Folkets hus-profilen är en av tio nominerade • "Jag lägger ner tid och engagemang för samhället, för att få Orminge att kännas som en liten by"

Folkets hus-legendar som med stort engagemang utvecklat verksamheterna till nya nivåer både i Fisksätra och Orminge.

Varför tror och hoppas du att du blivit nominerad?
– Jag hoppas att jag blivit det för det engagemang som jag och mina medarbetare står för i Orminge, i Boo Folkets hus. Jag lägger ner tid och engagemang för samhället, för att få Orminge att kännas som en liten by.

Folkets hus har fått priser förr. Hur har verksamheten förändrats?
– Folkets hus i Boo har breddats på senare år då flera generationer och grupper ingår, inte minst seniorer och hbtq-ungdomar. Men jag byggde upp Folkets hus i Fisksätra 2009–2014, och kontakten med dem där är stor. Jag skulle säga att samarbetet mellan oss, Fisksätra Folkets hus, Älta kulturknut och Dieselverkstaden står för en stor del av Nackas levande kulturliv.

Så röstar du på din Nackafavorit

Rösta på din favorit senast den 4 december på nacka.se, nackaforum.se eller mejla till aretsnackabo@nacka.se

Du kan också rösta manuellt i något av de röstbås som finns utplacerade i Nacka Forum, Nacka stadshus, Dieselverkstaden samt Fisksätra, Orminge, Saltsjöbadens och Älta centrum.

  • NVP