Anna Olheim kan bli Årets Nackabo

Anna Olheim. FOTO: PRIVAT
Nacka Publicerad 07:52, 22 november 2019

• Caféägaren Anna Olheim är en av tio nominerade • "Om vi kan göra något bra tillsammans, är det vår skyldighet att göra det"

Socialt engagerad caféägare vars Söta drömmar länge varit den naturliga mötesplatsen i centrum för Ältabor i alla åldrar.

Vad hade du för plan när du startade Söta drömmar 2015?
– Efter många år i restaurangbranschen ville jag starta ett småstadscafé där jag bakade allt själv. Under min föräldraledighet fick jag veta att cafét i centrum skulle säljas, och då kände jag att det var dags att kasta sig ut.

Varför har det fungerat så bra?
– För att jag har lärt känna så många härliga människor och gärna vill vara med överallt och hjälpa till. Jag är med i Företagarföreningen, sponsrar idrottsföreningar och fritidsgården med bakverk och hjälper till med två julklappsinsamlingar till barn. Om vi kan göra något bra tillsammans, är det vår skyldighet att göra det. Min funktion i dag är inte bara att driva ett café med hembakat, utan även att göra Älta trevligare.

Så röstar du på din Nackafavorit

Rösta på din favorit senast den 4 december på nacka.se, nackaforum.se eller mejla till aretsnackabo@nacka.se

Du kan också rösta manuellt i något av de röstbås som finns utplacerade i Nacka Forum, Nacka stadshus, Dieselverkstaden samt Fisksätra, Orminge, Saltsjöbadens och Älta centrum.

  • Hanna Bäckman