Sport Publicerad 12:00, 03 oktober 2019

• OS-deltagare på plats • Över 400 deltagare

I helgen seglas KSSS Olympic Class Regatta på Baggensfjärden. Fler än 400 seglare – såväl juniorer som unga seglare, elit och luttrade seniorer – samlas till den årliga säsongsfinalen för Sveriges alla jolleseglare. Bland annat kommer Jesper Stålheim, som nyligen tog guld på för-OS, att vara på plats. Dessutom kommer den nya OS-klassen till OS 2024 i Paris, Mixed Two Person Keelboat Offshore, att seglas.

Kappseglingar genomförs på fyra olika banor under lördag och söndag. Arrangören KSSS utlovar segelfest i ett pressmeddelande: "Att följa förberedelserna på land och den febrila aktiviteten inför, dramatiken på start och under seglingarna. Vinster, förluster, lycka, besvikelse. Det finns många historier som väntar på att bli berättade."