Nacka Publicerad 10:01, 29 oktober 2019

• Utlovar "discorökare" om ny läroplan • "Vi blandar humor, allvar och musik"

”Från förskolan with love! Musik, humor och uppror.” Under den parollen spelas en show om förskolan i Björknäskyrkan den 6 november klockan 19.
Showen beskrivs som en humoristisk kärleksförklaring till förskolan, som både lyfter problem som tystnadskultur och tuffa villkor och utlovar en ”discorökare om förskolans nya läroplan” och balladen ”Älska en politiker”. 

Sandra Enegård Hall, som varit frontperson för förskoleupproret ”#pressatläge” i Nacka, har skrivit, regisserat och producerat. Medverkar gör Magic Mamas, en löst sammansatt musikteatergrupp bestående av skådespelare, musiker och förskollärare.
– Vi använder showformatet för att lyfta förskolefrågan på ett nytt sätt. Vi blandar humor, allvar och musik och har fått positiva reaktioner från politiker, branschen och allmänheten, säger Sandra Enegård Hall.