Två inbrott i Hästhagen

Värmdö Publicerad 17:46, 18 september 2019

• Två inbrott på kort tid • Ingen gripen • Liknande tillvägagångssätt.

En boende upptäckte klockan 13:30 att det varit ett inbrott i sin bostad i Hästhagen. Tjuven/tjuvarna hade gått in genom ett fönster, och sedan gått ut genom en ytterdörr. Både fönster och dörr stod på vid gavel när den boende kom hem.

Polisens tekniker åker ut för en brottsplatsundersökning.

En timme senare, klockan 14:48, upptäcker en annan villaägare i Hästhagen att någon gått in i huset under ägarens frånvaro. I detta fall hade gärningsmannen/männen gått in genom en altandörr. Villan ligger i nära anslutning till den andra bostaden som utsatts för inbrott.

Polisens tekniker, som då är på plats, får fortsätta sin undersökning i den andra vilaln.