”Skäms på er, SD!”

Insändare Publicerad 14:00, 17 september 2019

• Martin Hedman, C, vice ordförande i kommunfullmäktige i Nacka reagerar i en insändare på gårdagens SD-motion om att stoppa tiggeriet

Vad är det för j*vla sätt? På kommunfullmäktige i Nacka på måndagskvällen hade SD en motion om att stoppa tiggeriet i Nacka. Frågan i sig är inte en lätt fråga utan det finns många olika synsätt för hur man ska tackla problemet kommunalt som nationellt och som för övrigt redan har behandlats i kommunfullmäktige. För er som inte var närvarande vid mötet så valde SD att visa att filmklipp på en händelse, som de menar på något sätt ska styrka deras tes. Flera med mig reagerade starkt på valet av filmklipp. Jag frågar (och ursäkta språket) vad är det för jävla sätt att peka ut och döma folk efter vad en handfull människor gör i ett filmklipp. Jag undrar ifall ni vill att vi ska döma er efter vad era partiföreträdare gjorde för några år sedan i ett filmklipp? Ska vi förbjuda ER för att de sprang runt med järnrör? Nä, det enda filmklippet visar är er syn på människor. Skäms på er!

Martin Hedman, C, vice ordförande Socialnämnden samt kommunfullmäktige