FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Björn, Bjarne

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Tisdag
18 juni 2019

Mikael Lindström och Lars Bryntesson på årsmötet.

Lars Bryntesson gör comeback i Värmdöpolitiken

Värmdö 18:29 | 20 mars 2016

Lars Bryntesson återvänder till Värmdöpolitiken. På lördagen valdes det tidigare kommunalrådet till ordförande för Socialdemokraterna i Värmdö.

Mellan 2002 och 2006 var Lars Bryntesson, S, kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Värmdö kommun. Mellan 2006 och 2012 var han oppositionsråd.

Därefter bar resan vidare till Sigtuna, där han var kommunstyrelsens ordförande i tre år innan han valde att lämna posten i augusti 2015. Nu återvänder han till Värmdöpolitiken.

– Jag är glad och hedrad att få förtroendet att leda styrelsen för Socialdemokraterna i Värmdö. Vi kommer nu att fokusera på att utveckla politiken på längre sikt och stärka det lokala partiarbetet. Vi kommer också försöka skapa ännu bättre förutsättningar för det fantastiska S-laget i kommunen som leds av Mikael Lindström, säger Lars Bryntesson i ett pressmeddelande.

Till förste vice ordförande valdes Andrine Winther och andre vice ordförande blev Krister Nilsson. Även förra oppositionsrådet An​nika Andersson Ribbing valdes in i styrelsen.