FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Pia

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Fredag
22 februari 2019

Företagare kräver Slussenmöte

Näringsliv 15:51 | 02 juni 2014 Sju företagarorganisationer och Värmdö Näringslivsråd kräver nu en dialog med Stockholms finansborgarråd Sten Nordin, M, i Slussenfrågan före sommaren.
– Vi tror att detta är en fråga av väldigt stor betydelse för många små och medelstora företag i Nacka och Värmdö. Bristen på information om  vad som ska hända gör att det finns en stor oro bland företagen, säger Johan Rådmark, ordförande Företagarna Nacka/Värmdö.

Företagarna, Handelskammaren Nacka/Värmdö, Värmdö Företagarförening, Företagarna Skärgården, Nyföretagarcentrum, Visit Värmdö Ideell Förening, Nacka, Värmdö Affärskvinnor och Värmdö Näringslivsråd står bakom skrivelsen till Stockholms finansborgarråd Sten Nordin.
– Vi måste ställa krav på en öppenhet och dialog. Vi saknar till exempel konsekvensanalyser av åtta års kraftigt begränsad trafiksituation. Det är inte acceptabelt, säger Johan Rådmark och fortsätter:
– Även Värmdö kommun har vid två olika tillfällen skrivit till Nordin för att få till stånd ett politiskt möte. Hittills utan att lyckas.

Den 3 juni, hålls ett stormöte om Slussen i Tornhuset i Gustavsberg.